Κύπρος

Τέλος ο Δώνης απο ΑΠΟΕΛ, ανακοινώθηκε ο διάδοχος!

Έπεσε και τυπικά αυλαία στη συνεργασία του ΑΠΟΕΛ με τον Γιώργο Δώνη, με τον κυπριακό σύλλογο να δίνει τα... κλειδιά στον Μπρούνο Μπαλτάζαρ.

Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ!

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έφεραν στην έξοδο τον Γιώργο Δώνη, με τον κυπριακό σύλλογο να ανακοινώνει το διαζύγιο με τον Έλληνα κόουτς και παράλληλα να γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μπρούνο Μπαλτάζαρ ως το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για Δώνη

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Γιώργο Δώνη και το προπονητικό του επιτελείο.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για όσα πρόσφεραν στην ομάδα, την τρέχουσα περίοδο, τους Γιώργο Δώνη, Μάκη Αγγελίνα, Γρηγόρη Γεωργίτσα, Μίοντραγκ Μέταν, Γιώργο Γεωργιάδη και Παναγιώτη Μαλιαρίτση.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους»


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για τον Μπρούνο Μπαλτάζαρ

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον προπονητή Bruno Miguel Nunes Baltazar.

O κ. Baltazar θα πλαισιωθεί από τον προπονητή Γιώργο Κωστή και ακόμη δύο βοηθούς. Τους Eddie Walter Alves Cardoso και Guilherme Emanuel Silva Ramos. Προπονητής τερματοφυλάκων θα αναλάβει, ο Μιχάλης Μορφής.

Καλωσορίζουμε τον κ. Baltazar στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε με τη βοήθεια των συνεργατών του, των ποδοσφαιριστών και του κόσμου της ομάδας να πετύχει τους κοινούς μας στόχους.

Ο κ. Baltazar αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα στον Αρχάγγελο.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x