Ιταλία

Τέλος στα σενάρια για Τσέλσι από Αλέγκρι

Τέλος στα σενάρια που ήθελαν ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να έχει ήδη συμφωνήσει με την Τσέλσι, έβαλε ο Ιταλός τεχνικός που ξεκαθάρισε ότι επικεντρώνεται μόνο στη δουλειά του στη Γιουβέντους.

Έντονη φημολογία υπάρχει εδώ και καιρό τόσο σε Αγγλία, όσο και Ιταλία σχετικά με το μέλλον του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Πρόσφατα, δημοσιεύματα από το «νησί», έκαναν λόγο πως ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους έχει ήδη συμφωνήσει να αναλάβει την Τσέλσι από τη νέα σεζόν και μάλιστα τόνιζαν ότι είχε ξεκινήσει ακόμα και εντατικά μαθήματα αγγλικών.

Ωστόσο ο Λέγκρι ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, βάζοντας οριστικά τέλος στις φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα.

«Δεν είναι αλήθεια τίποτα από όσα έχουν γραφτεί. Δεν μπορώ να επιβεβαιώνω και να διαψεύδω κάθε φήμη που βγαίνει προς τα έξω, ούτε να τσεκάρω τι γράφεται στις εφημερίδες, ούτε μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Όμως όλο αυτό με την Τσέλσι πρέπει να τελειώσει τώρα μια και καλή. Διαβάζω αγγλικά από όταν ήμουν στο Κάλιαρι. Το κάνω για μένα. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να αρνηθώ κάτι που είναι αναληθές. Θέλουμε να επικεντρωθούμε στο να τελειώσουμε την σεζόν με ένα τρόπαιο» σχολίασε ο Αλέγκρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x