Ισπανία

Τέμπας: «Δεν ξεκίνησα κανέναν πόλεμο εναντίον του Μέσι»

Θέση αποφάσισε να πάρει ο Χαβιέρ Τέμπας μετά τα όσα συνέβησαν στην υπόθεση Μέσι-Μπαρτσελόνα και στα οποία ενεπλάκη και η La Liga.

Την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο Χαβιέρ Τέμπας, μέσα από τη συνέντευξή του στην «Corriere Della Serra», σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν την λίγκα να πάρει θέση υπέρ του συλλόγου.

Η θέση του προέδρου της λίγκας ήταν υπέρ της Μπαρτσελόνα στο μεγάλο ζήτημα σχετικά με τη ρήτρα του συμβολαίου του σούπερ σταρ. Τώρα, ο Τέμπας ξεκαθάρισε πως δεν είχε πρόθεση να ξεκινήσει πόλεμο με τον Μέσι αλλά μόνο να προασπιστεί τη νομιμότητα του συμβολαίου.

«Δεν ξεκίνησα πόλεμο εναντίον του Μέσι. Θα είχα πράξει το ίδιο ακόμη και αφορούσε τον Πεπίτο Πέρεθ ή οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή στο πρωτάθλημα. Ως La Liga είχαμε και έχουμε το καθήκον να υπερασπιζόμαστε την νομιμότητα και τη δικαιοσύνη. Το συμβόλαιο πρέπει να είναι άξιο σεβασμού. Πάντα. Ακόμη και αν λέγεσαι Μέσι ή Πεπίτο Πέρεθ. Αυτό είναι όλο. Πιστεύω ότι δεν υπήρξε καμία μάχη μεταξύ του παίκτη και του περιβάλλοντός του. Έχω ιδιαίτερη εκτίμηση στον Μέσι, τον αγαπώ. Είναι η ιστορία του ποδοσφαίρου μας τα τελευταία 20 χρόνια. Πώς θα μπορούσα να ξεκινήσω διαμάχη εναντίον του; Επαναλαμβάνω: η πρόθεσή μου ήταν μόνο να υπερασπιστώ και να σεβαστώ τα συμβόλαια. Αλλά όπως είναι φυσικό επειδή το όνομα του Μέσι ενεπλάκη στην ιστορία, το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις», υποστήριξε ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x