Ισπανία

Τέμπας: «Ο αντίκτυπος της αποχώρησης του Kριστιάνο από τη LaLiga ήταν μηδενικός, όμως ο Μέσι...»

Ο πρόεδρος της LaLiga χαρακτήρισε τον Λιονέλ Μέσι ως τον καλύτερο όλων των εποχών και σχολίασε, ότι η αποχώρηση του Κριστιάνο από το ισπανικό πρωτάθλημα είχε ελάχιστες οικονομικές επιπτώσεις.

Μία εβδομάδα μετά την επανέναρξη της LaLiga, ο πρόεδρός της, Χαβιέρ Τέμπας μίλησε στο RAC1 και μεταξύ άλλων μίλησε για τους Λιονέλ Μέσι-Κριστιάνο Ρονάλντο και την επιρροή τους στο ισπανικό πρωτάθλημα, ειδικά όσον αφορά το οικονομικό σκέλος.

«Τώρα θα με επικρίνουν στη Μαδρίτη, αλλά η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είχε σχεδόν καμία επίπτωση. Η LaLiga πρέπει να είναι πάνω από τους παίκτες, αλλά στην περίπτωση του Μέσι, είναι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε εδώ. Και οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ακόμη περισσότερο. Θα νιώθαμε την αποχώρησή του, ειδικά αν πήγαινε σε άλλο πρωτάθλημα», τόνισε.

«Ο Μέσι είναι ένας παίκτης-σύμβολο. Μακάρι να τελειώσει εδώ την καριέρα του. Αν έφευγε και πάλι δεν θα ήταν καταστροφικό, όμως πρέπει να εκτιμήσουμε αυτό που προσφέρει στη διοργάνωση. Δεν υπάρχει ημέρα, ακόμα και αν δεν είναι σε καλό φεγγάρι, που να μην μας ευχαριστεί με κάποια ενέργειά του», πρόσθεσε ο Τέμπας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x