Oλλανδία

Τεν Χαγκ: «Ωραίο να σε συνδέουν με Μπάρτσα και Μπάγερν, αλλά μένω στον Άγιαξ»

Την πρόθεσή του να παραμείνει και του χρόνου στον πάγκο του Άγιαξ, ξεκαθάρισε ο Τεν Χαγκ, για τον οποίο ενδιαφέρονται αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Τέλος στη φημολογία που είχε αναπτυχθεί και τον ήθελε να εγκαταλείπει τον πάγκο του Άγιαξ, έβαλε ο Έρικ Τεν Χαγκ, που απόψε θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα και νταμπλ με τον Αίαντα, ενώ τον οδήγησε και μία ανάσα από τον τελικό του Champions League.

«Το να σε συνδέουν με ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν και η Τσέλσι είναι πολύη ευχάριστο. Όμως, εγώ έχω ακόμα συμβόλαιο εδώ και περνάω πολύ ωραία, οπότε για την ώρα δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Νιώθω καλά και δουλεύουμε για το μέλλον. Δεν σκέφτομαι να φύγω τώρα», τόνισε ο τεχνικός του Άγιαξ.

Ο Τεν Χαγκ έχει μπροστά του την πρόκληση να αναδιοργανώσει τον Άγιαξ μετά την πώληση αστεριών του όπως ο Ντε Γιονγκ, που ήδη έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, ο Ντε Λιχτ που θα φύγει και εκείνος, ενώ τίποτα δεν είναι σίγουρο και για άλλους παίκτες της ομάδας. Πάντως ο σύλλογος αναμένεται να κερδίσει πολλά χρήματα από αυτές τις παραχωρήσεις.

«Αν και θα παλέψουμε για εκείνους, δεν σημαίνει ότι όλοι θα τιμήσουν το συμβόλαιό τους», τόνισε ο Τεν Χαγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x