Ισπανία

Τεράστια έκπληξη στο Κύπελλο Ισπανίας: Η Φορμεντέρα απέκλεισε την Μπιλμπάο με νίκη στο Σαν Μαμές

Θύμα μιας τεράστιας έκπληξης έπεσε η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Γνώρισε την ήττα 1-0 στο Σαν Μαμές από την Φορμεντέρα της τρίτης κατηγόριας!

Απίστευτο κάζο για την Αθλέτικ Μπιλμπάο! Αποκλείστηκε από τους 16 του Κυπέλλου Ισπανίας από την άσημη Φορμεντέρα με ήττα 1-0 στο Σαν Μαμές!

Οι Βάσκοι είχαν έρθει ισόπαλοι 1-1 στο πρώτο παιχνίδι και ήθελαν νίκη ή έστω μια λευκή ισοπαλία για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του εισιτηρίου της επόμενης φάσης.

Ωστόσο, τίποτα από όλα αυτά δεν συνέβη... Αντίθετα, η Φορμεντέρα, η οποία αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία νίκησε 1-0 και πέρασε στην επόμενη φάση. Το νικητήριο τέρμα το πέτυχε ο Άλβαρο Μουνίθ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.



Την ίδια στιγμή η Ατλέτικο Μαδρίτης έπαιρνε μια εύκολη νίκη 3-0 απέναντι στην Έλτσε και πανηγύριζε την πρόκρισή της. Στο 31ο λεπτό ο Χιμένεθ έκανε το 1-0 και ο Τόρες με δύο γκολ (33’ και 68’) διαμόρφωσε το τελικό σκορ.



Τέλος η Λας Πάλμας πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου αν και ηττήθηκε 3-2 από την Λα Κορούνια στην έδρα της. Ωστόσο η νίκη 4-1 στο πρώτο ματς ήταν αρκετή για να της έχει δώσει ένα μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση όπως και έγινε...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x