Ελλάδα

Τεσσάρα με ανατροπή για την Εθνική Παίδων απέναντι στην Ελβετία

Εντυπωσιακή η Εθνική Παίδων, συνέτριψε με 4-2 και ανατροπή την Ελβετία σε διεθνές τουρνουά στην Τσεχία.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Εθνική Παίδων με χατ τρικ του Κωνσταντίνου Σούβλατζη και ένα ακόμη γκολ από τον Γιάννη Ψυρούκη νίκησε με 4-2 την Ελβετία στο πλαίσιο του φιλικού τουρνουά του «Cesky Brod» της Τσεχίας.

Η Ελβετία προηγήθηκε μόλις στο 2' με τον Γκιγκόν, αλλά η ελληνική αντίδραση ήταν άμεση, καθώς στα δέκα επόμενα λεπτά ήρθαν τα τρία γκολ του Σούβλατζη (4', 9', 14') και στο 23' αυτό του Ψυρούκη, με τον Αζέμι να μειώνει στο τελικό 4-2 στο 60'.

H ελληνική ομάδα, που προετοιμάζεται για την ιστορική πρώτη παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17, θα παίξει το Σάββατο κόντρα στην «οικοδέσποινα» Τσεχία (3/10-11:00 τοπική ώρα).

Η σύνθεση της Ελλάδας: Νικολαϊδης, Γούσιος, Πουλόπουλος, Φιλιππιάδης, Καραγγέλης, Παπασαραφιανός, Παπαδάκης, Ψυρούκης, Αργυρίου, Σούβλατζης και Μπαϊραμίδης. Αγωνίστηκαν ακόμη: Σιώζος, Βασιλειάδης, Νέμπης, Χαλδέζος, Μωυσιάδης, Τσίγκας, Λάβδας, Μπινιάρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x