Προσωρινό τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα βάζει, προς το παρόν, ο Ίκερ Κασίγιας.

Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Πόρτο, ο θρυλικός τερματοφύλακας ανακοίνωσε πως θα ενισχύσει τις προσπάθειες του συλλόγου ως τεχνικός διευθυντής, ώσπου να αναρρώσει από το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

«Θα κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που συνηθίζω, από το να βρίσκομαι δηλαδή στον αγωνιστικό χώρα. Θα προσπαθήσω να γίνω ο σύνδεσμος ανάμεσα στην ομάδα και τη διοίκηση», σχολίασε αρχικά, ενώ για τον ακριβή του ρόλο στην ομάδα, είπε: «Ο πρόεδρος μου μίλησε όταν συνέβη το περιστατικό με την υγεία μου και μου δήλωσε ότι θέλει να παραμείνω στην ομάδα, κοντά στους παίκτες, στο πλευρό των νεότερων παικτών, γιατί θα έρχονταν μεγάλες αλλαγές. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

Όσο για τους στόχους της επόμενης σεζόν, είπε: «Θα προετοιμαστούμε για να κάνουμε το καλύτερο στην αρχή της σεζόν. Ήδη έχουμε κάποιες εβδομάδες δουλειάς, αλλά απομένουν κάποιες ακόμα για να πρώτα επίσημα παιχνίδια. ας έχουμε μια υπέροχη χρονιά όλοι μαζί, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να κάνουμε ό,τι καλύτερο στην Ευρώπη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube