Γενικά

Θα αγωνιστούν με το κράνος του Σένα

Με έναν πρωτότυπο τρόπο θα τιμήσουν οι ποδοσφαιριστές της Κορίνθιανς τη μνήμη του Άιρτον Σένα, τη μέρα που συμπληρώνονται 20 χρόνια από το θάνατό του.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την 1η Μαΐου 1994 η καρδιά του Άιρτον Σένα σταμάτησε να χτυπά και η Formula 1 έχασε έναν από τους μεγαλύτερους πιλότους που έχουν περάσει ποτέ.

Ο Σένα λατρεύτηκε σαν Θεός, ιδιαίτερα στην πατρίδα του τη Βραζιλία, όπου όπως είναι λογικό, θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις στη μνήμη του.

Ιδιαίτερος είναι ο τρόπος με τον οποίο θα το κάνει η Κορίνθιανς, η ομάδα δηλαδή που πολλοί λένε πως υποστήριζε ο Βραζιλιάνος οδηγός. Όπως έγινε γνωστό, οι ποδοσφαιριστές της «τιμάο» στο ματς κόντρα στη Νασιονάλ θα μπουν για ζέσταμα φορώντας κράνη Formula 1 στα χρώματα της εθνικής ομάδας της χώρας, αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στον Σένα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x