Γενικά

«Θα έβαζα τον Ράγιος φυλακή για το μαρκάρισμα που έκανε»

Ο διαιτητής του αγώνα που ο Αργεντινός άσος διέλυσε το πόδι αντιπάλου του και κατέστρεψε την καριέρα του μίλησε για εκείνη την άσχημη στιγμή.

Ο Ράφι Νταχάν είδε την καριέρα του να τερματίζεται άδοξα από ένα εγκληματικό τάκλιν που του έκανε ο Ρούμπεν Ράγιος.

Ο άλλοτε άσος του Αστέρα Τρίπολης φορούσε τη φανέλα της Μακάμπι Χάιφα το Μάρτιο του 2014, όταν διέλυσε το πόδι του παίκτη της Μπνέι Γεχούντα.

Το θύμα δεν έπαιξε ποτέ ξανά ποδόσφαιρο και προ ημερών επιδικάστηκε από το δικαστήριο αποζημίωση περίπου 1 εκατ. ευρώ, αφού είχε κινηθεί νομικά κατά του Αργεντινού μεσοεπιθετικού αλλά και της Μακάμπι Χάιφα.

Ο διαιτητής εκείνου του αγώνα είχε τιμωρήσει φυσικά με απευθείας κόκκινη κάρτα τον δράστη, αλλά αν μπορούσε θα τον… φυλάκιζε κιόλας.

«Μόλις έγινε το φάουλ είχα ήδη την κόκκινη στο χέρι. Αν μπορούσα θα τον έβαζα φυλακή και θα έριχνα το κλειδί στη θάλασσα. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι το χτύπημα έγινε σκόπιμα. Διέκρινε ότι ήταν σαν ένα “κλείσιμο λογαριασμού” μεταξύ τους. Υπήρχαν πολλές ανταλλαγές ‘γαλλικών’ μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σταμάτησα την αναμέτρηση 1-2 φορές και τους είπα “παιδιά, παίζουμε ποδόσφαιρο”, αλλά δεν περίμενα ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Ο Ράγιος ήταν σπουδαίος παίκτης, αλλά εκείνη τη μέρα περιφερόταν στο γήπεδο και περίμενε την κατάλληλη στιγμή γιατί τα βρήκε σκούρα με τον Νταχάν. Έχασε την μπάλα και έτρεξε απόσταση 5-7 μέτρων πριν πεταχτεί σαν νίντζα με υψωμένο το πόδι», ανέφερε.

Θυμηθείτε το πολύ σκληρό μαρκάρισμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x