Ισπανία

«Θα φτάσουμε να παλεύουμε για τον υποβιβασμό»

Την απογοήτευσή του για το χθεσινό αποτέλεσμα της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Λεγανές εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Αντουάν Γκριζμάν.

Σε μια ακόμα «γκέλα» υποχρεώθηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης το βράδυ του Σαββάτου, καθώς έμεινε στο 0-0 με την νεοφώτιστη Λεγανές. Το αποτέλεσμα αυτό φυσικά δεν μπορούσε να αφήσει ικανοποιημένους τους «ροχιμπλάνκος», κάτι που έγινε ξεκάθαρο από πλευράς Γκριζμάν.

«Αν συνεχίσουμε έτσι, τότε πρόκειται να παλέψουμε για την αποφυγή του υποβιβασμού. Είμαι αρκετά δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα. Αν και είμαι σε καλή φυσική κατάσταση,δεν μπορώ να είμαι καλά μετά το χθεσινό παιχνίδι», τόνισε ο Γάλλος σταρ. «Πρέπει να συνέλθουμε, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βρούμε τον πραγματικό μας εαυτό», συμπλήρωσε, εν όψει της συνέχειας στη La Liga.

Η φετινή εκκίνηση στο ισπανικό πρωτάθλημα, με μόλις 2 βαθμούς στις 2 πρώτες αγωνιστικές, είναι και η χειρότερη για τους «ροχιμπλάνκος», επί εποχής Ντιέγκο Σιμεόνε από το 2011 και ύστερα.

Το επόμενο παιχνίδι για την Ατλέτικο είναι στις 10 Σεπτεμβρίου, κόντρα στην Θέλτα (εκτός έδρας), αφού ακολουθεί αγωνιστικό «διάλειμμα» λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x