Super League 2

«Θα νιώσετε το μεγαλείο της ΑΕΚ»

Μια… πρόγευση για το τι ατμόσφαιρα θα ζήσουν την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ολυμπιακό έδωσε ο Τραϊανός Δέλλας στους παίκτες της ΑΕΚ. Τα συγχαρητήρια και οι οδηγίες εν όψει της ρεβάνς.

Ως παίκτης ο Τραϊανός Δέλλας είχε την ευκαιρία να δει το ΟΑΚΑ να «φλέγεται». Οι παίκτες του θα έχουν την πρώτη (και πιθανότατα όχι την τελευταία) ευκαιρία να ζήσουν ανάλογη εμπειρία την ερχόμενη Τετάρτη στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της ΑΕΚ προϊδέασε τους ποδοσφαιριστές του για το κλίμα, αλλά επισήμανε πως δεν θα πρέπει να παρασυρθούν.

«Ήρθε η στιγμή να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το παιχνίδι θα καταλάβετε και θα νιώσετε το μεγαλείο της ΑΕΚ. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο από κόσμο. Όλοι θα είναι μαζί σας. Θα δίνουν φωνή, αλλά ως εκεί. Στο γήπεδο θα είμαστε εμείς: έντεκα εναντίον έντεκα. Εκεί θέλει καθαρό μυαλό και συγκέντρωση από την αρχή μέχρι το τέλος», τόνισε στην προπόνηση της Κυριακής, που έγινε χωρίς προβλήματα, ο «Κολοσσός».

Φυσικά δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους παίκτες του για την προσήλωση στο καθήκον κόντρα στην Ερμιονίδα (4-0) και στάθηκε στο ρόλο των «αναπληρωματικών». «Θέλω να σας δώσω ξανά συγχαρητήρια για την καλή σας παρουσία χθες στο παιχνίδι. Μπορεί να είχαμε κάποιες αλλαγές, αλλά είχαμε καλή εικόνα και είμαι χαρούμενος γιατί βγαίνει στο γήπεδο η δουλειά που κάνουμε. Όταν δουλεύετε καλά στις προπονήσεις, φαίνεται και στο γήπεδο. Σας χρειάζομαι όλους, έχουμε πολλά ματς μπροστά μας, μαζί με τα πλέι οφ και θα σας χρειαστείτε όλοι», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x