Ισπανία

14 εκατ. ευρώ εάν «σπάσει» το συμβόλαιο του Σουάρες η Μπαρτσελόνα

Η πόρτα της εξόδου για τον Λουίς Σουάρες πρόκειται να στοιχίσει περίπου 14 εκατ.€ στην Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που αποφασίσει να ακυρώσει το τρέχον συμβόλαιό του.

Ακριβά πρόκειται να κοστίσει στην Μπαρτσελόνα το επικείμενο «άκυρο» στον Λουίς Σουάρες έπειτα από την απόφαση του Ρόναλντ Κούμαν να μην τον συμπεριλάβει στο σχεδιασμό καθώς θα πρέπει να επιστρέψει στον παίκτη περίπου 14 εκατ.€.

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 14 εκατ. ευρώ είναι υποχρεωμένος ο ισπανικός σύλλογος να δώσει στον Ουρουγουανό επιθετικό σε περίπτωση που αποφασίσει να ακυρώσει το συμβόλαιό του που έχει διάρκεια μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Η πορεία του 33χρονου με τους «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως έχει φθάσει σε τέλμα με τον νυν προπονητή της ομάδας να έχει ήδη ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο πως δεν τον λαμβάνει υπ’ όψιν του για το σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Ωστόσο, το γεγονός ότι δεσμεύεται από συμφωνία την οποία πρόκειται να «σπάσει» η ομάδα είναι ένα σημαντικό εμπόδιο στο να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών μετά από έξι χρόνια κοινής πορείας όπως αναφέρει δημοσίευμα της Goal.com.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x