Stoiximan Super League

«Θέλει δανεικό τον Σάντα Τιούμπ ο Παναθηναϊκός» (vid)

Σε διαπραγματεύσεις με την Ανζέ για τον 25χρονο εξτρέμ ο Παναθηναϊκός.

Την περίπτωση του Σάντα Τιούμπ εξετάζει ο Παναθηναϊκός και σύμφωνα με τους Γάλλους ο Πιέρ Ντρεοσί είναι σε συζητήσεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το lesport10, o γενικός διευθυντής του τριφυλλιού είναι σε διαπραγματεύσεις με την Ανζέ για να φέρει τον Σενεγαλέζο άσο στο τριφύλλι.

Ο Τιούμπ, αγωνίζεται ως εξτρέμ, έχει φέτος 16 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ στη LIGUE 1. Το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα ολοκληρώνεται το 2023, αλλά ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο Σαντά Τιούμπ παρακολουθείται από τον Παναθηναϊκό.

Ο Σαντά Τιούμπ δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρώτο μισό της σεζόν και είναι πιθανό να αποχωρήσει αυτό το χειμώνα από την Ανζέρ. Η άφιξή του από τη Νιμ το καλοκαίρι του 2019 (σ.σ. έναντι ποσού 3,5 εκατ. ευρώ) αρχικά ήταν επιτυχημένη, αλλά φέτος έχει γίνει περίπλοκη, καθώς αγωνίζεται λίγο και ο Στεφάν Μουλέν προσπαθεί να τον εντάξει σταδιακά στο παιχνίδι της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το μέλλον του Τιούμπ αποτελεί επί του παρόντος αντικείμενο συζήτησης στην Ανζέρ και ειδικά επειδή ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του. Ο ελληνικός σύλλογος παρακολουθεί τον 25χρονο Σενεγαλέζο για να τον αποκτήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν ως δανεικό. Οι επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη από την πλευρά του παίκτη και το γαλλικό κλαμπ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x