Ισπανία

Θέλει να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Χάμες Ροντρίγκες

Ο Χάμες Ροντρίγκες επιθυμεί να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Μακριά από τη Μαδρίτη βλέπει τον εαυτό του ο Χάμες Ροντρίγκες.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», Κολομβιανός ξέρει πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν και θέλει να παίξει σε μια ομάδα όπου θα έχει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο πασίγνωστος Πορτογάλος μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες τον έχει προτείνει ήδη σε ομάδες της Αγγλίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Η δυσκολία στην περίπτωση του 29χρονου άσου είναι το μεγάλο συμβόλαιό του, που αγγίζει τα 8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και δεν μπορεί να καλυφθεί από πολλές ομάδες. Έτσι, η υπόθεση του διεθνούς Κολομβιανού ίσως αργήσει να ξεκαθαρίσει. Ομάδες όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν δείξει φιλολογικό ενδιαφέρον, όμως θα πρέπει ο Ροντρίγκες να ρίξει το «κασέ» του για να μπορεί να βρει ομάδα και να αποχωρήσει.

Επίσης, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ικανοποιηθεί στον οικονομικό τομέα και ζητά ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Ροντρίγκες. Η Ατλέτικο είναι έτοιμη να δώσει αυτά τα χρήματα, αλλά ο Χάμες θα πρέπει να δεχθεί μείωση μισθού. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα κριθούν όλα για το μέλλον του Κολομβιανού, αλλά το πιθανότερο είναι να υπερισχύσει η θέλησή του να αποχωρήσει από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καλογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x