Ιταλία

Θέλει να μείνει στην Γιουβέντους ο Αλέγκρι

Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως δεν έχει πρόθεση να αφήσει τον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας» εκτός και αν εκδιωχθεί από αυτόν.

Στον απόηχο των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ρωτήθηκε αν πρόκειται να παραμείνει στην ομάδα της Γιουβέντους και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο κόουτς των «μπιανκονέρι» απάντησε πως πρόθεσή του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ιταλίας, αν το ίδιο επιθυμεί και η διοίκηση της ομάδας: «Αν δεν με απολύσουν, τότε νομίζω πως θα μείνω στην Γιουβέντους και τον επόμενο χρόνο».

Θυμίζουμε ότι το όνομα του Αλέγκρι βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους για τον πάγκο τόσο της Άρσεναλ όσο και της Τσέλσι, ομάδες οι οποίες όμως δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στους ομίλους του Champions League την επόμενη χρονιά.

Ο Ιταλός προπονητής ωστόσο περιμένει πρώτα να κοπάσουν ο εορτασμός του νταμπλ και μετά να μελετήσει τα επόμενα βήματα της νέας σεζόν: «Όταν ξεκινά η νέα χρονιά, όλοι αρχίζουμε από το μηδέν και πρέπει να αποδείξουμε ότι παραμένουμε ανταγωνιστικοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x