Γενικά

Θέλει να πάει στους Ολυμπιακούς του Τόκιο με την Κ21 της Ισπανίας ο Σέρχιο Ράμος

Την επιθυμία του να ενισχύσει την εθνική Κ21 της Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, εξέφρασε ο Σέρχιο Ράμος.

Να ενισχύει τις προσπάθειες τις εθνικής ομάδας της Ισπανίας Κ21 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, εξέφρασε ο Σέρχιο Ράμος.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ανδρών θέλει να εμπλουτίσει το παλμαρέ του και αυτό που του λείπει είναι ένα ολυμπιακό μετάλλιο. Σύμφωνα με την El Mundo ο Ράμος θέλει το χρυσό, όμως θα πρέπει να πάρει μέρος τόσο στους Ολυμπιακούς, όσο και στο Euro του 2020.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς οι ομάδες που έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες μπορούν να έχουν μέχρι τρεις παίκτες άνω των 23 ετών, χωρίς να πρέπει να έχουν αγωνιστεί στα προκριματικά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ισπανίας Κ21, Λουίς Ντε λα Φουέντε, σε δηλώσεις του είπε πως «είναι τιμή για εμάς να θέλει να είναι μαζί μας ο Σέρχιο Ράμος, αλλά προς το παρόν δεν το σκέφτομαι, είναι ακόμα μακριά και όταν έρθει η ώρα θα το σκεφτούμε, θαυμάζω τον Ράμος και είναι υπέροχο ότι θέλει να μας ενισχύσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x