Η Φορτούνα Σιτάρντ είναι η ομάδα για την οποία ετοιμάζεται να εμπλακεί στο ποδόσφαιρο ο Ατζούν Ιλίτζαλι. Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ολλανδικής ομάδας, Ισιτάν Γκιουν, ο οποίος προχώρησε σε επίσημη δήλωση.

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του Τούρκου παραγωγού, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να αγοράσει μία καλή ευρωπαϊκή ομάδα και να ασχοληθεί με το πάθος του.

Τώρα ο πρόεδρος του ολλανδικού συλλόγου υπογράμμισε: «Όπως όλοι ξέρετε, ο κ. Ιλίτζαλι είναι ένας από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της Τουρκίας και ένας υπέροχος φίλαθλος του ποδοσφαίρου. Πέρα από ό,τι είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στον κόσμο των ΜΜΕ, ο κ. Ιλίτζαλι είναι ένα παράδειγμα επενδυτή που σέβεται κάθε τομέα στην Τουρκία. Μέσα από την πολυετή γνωριμία μας, ο κ. Ιλίτζαλι εξέφρασε την πρόθεσή του να μπει στη Φορτούνα Σιτάρντ και εμείς την χαιρετίζουμε αυτή την απόφασή του…

Μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει η τελική συμφωνία, αλλά μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα για τα ταξίδια, τότε θα ασχοληθούμε με το πλάνο της επόμενης σεζόν».