Oλλανδία

Θέλει να πάρει την Φορτούνα Σιτάρντ ο Ατζούν

Επίσημη ενημέρωση από τον ισχυρό άνδρα της ολλανδικής ομάδας σχετικά με το ενδιαφέρον του γνωστού Τούρκου παραγωγού.

Η Φορτούνα Σιτάρντ είναι η ομάδα για την οποία ετοιμάζεται να εμπλακεί στο ποδόσφαιρο ο Ατζούν Ιλίτζαλι. Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της ολλανδικής ομάδας, Ισιτάν Γκιουν, ο οποίος προχώρησε σε επίσημη δήλωση.

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του Τούρκου παραγωγού, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να αγοράσει μία καλή ευρωπαϊκή ομάδα και να ασχοληθεί με το πάθος του.

Τώρα ο πρόεδρος του ολλανδικού συλλόγου υπογράμμισε: «Όπως όλοι ξέρετε, ο κ. Ιλίτζαλι είναι ένας από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της Τουρκίας και ένας υπέροχος φίλαθλος του ποδοσφαίρου. Πέρα από ό,τι είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στον κόσμο των ΜΜΕ, ο κ. Ιλίτζαλι είναι ένα παράδειγμα επενδυτή που σέβεται κάθε τομέα στην Τουρκία. Μέσα από την πολυετή γνωριμία μας, ο κ. Ιλίτζαλι εξέφρασε την πρόθεσή του να μπει στη Φορτούνα Σιτάρντ και εμείς την χαιρετίζουμε αυτή την απόφασή του…

Μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει η τελική συμφωνία, αλλά μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα για τα ταξίδια, τότε θα ασχοληθούμε με το πλάνο της επόμενης σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x