Ισπανία

Θέλει να πουλήσει Μπρεϊθγουέιτ η Μπαρτσελόνα

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα επιθυμεί την παραχώρηση του Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Την επιθυμία να διώξουν Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ από τη Μπαρτσελόνα έχουν οι διοικούντες και το προπονητικό επιτελείο της καταλανικής ομάδας. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ο Δανός (παρόλο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023) είναι με το ένα πόδι εκτός «Καμπ Νόου».

Οι «μπλαουγκράνα» ,βλέποντας τη μεγάλη εξέλιξη που παρουσιάζει ο Ανσού Φατί αλλά και έχοντας ως δεδομένη την έλευση του Τρινκάο από τη Μπράγκα, φαίνεται πως αποφάσισαν να πουλήσουν τον 29χρονο μεσοεπιθετικό.

Τον Ιανουάριο ο Δανός άσος αποκτήθηκε από τη Λεγκανές έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ για να δώσει λύσεις στη Μπαρτσελόνα μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς του Λουίς Σουάρες και του Ουσμάν Ντεμπελέ. Σε 11 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα» ο Μπρεϊθγουέιτ σημείωσε ένα γκολ και γενικά δεν έπεισε με την απόδοσή του πως είναι παίκτης τόσο υψηλού επιπέδου.

Ο Κίκε Σετιέν δεν φαίνεται να τον υπολογίζει ιδιαίτερα ενόψει της νέας σεζόν και δεν θα είχε πρόβλημα με μια πιθανή πώλησή του, από τη στιγμή που η επιθετική γραμμή της ισπανικής ομάδας έχει ήδη Μέσι, Σουάρες, Γκριεζμάν, Ντεμπελέ, Φατί και από τη νέα σεζόν Τρινκάο.

Ενδεχόμενη αλλαγή προπονητή θεωρείται δύσκολο ως απίθανο να αλλάξει τα δεδομένα υπέρ του Δανού. Όλα πάντως θα ξεκαθαρίσουν μετά το πέρας της φετινής σεζόν.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καλογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x