Ισπανία

Θέλει τερματοφύλακα της Παρί η Μπαρτσελόνα

Τερματοφύλακα-αντικαταστάτη του Κλαούντιο Μπράβο ψάχνει η Μπαρτσελόνα, η οποία εξετάζει την περίπτωση του γκολκίπερ της Παρί, Αλφόνς Αρεόλα.

Ετοιμάζει βαλίτσες για Μάντσεστερ ο Κλαούντιο Μπράβο και η Μπαρτσελόνα κινείται ήδη για τον αντικαταστάτη του. Η μεταγραφή του Χιλιανού τερματοφύλακα στη Μάντσεστερ Σίτι αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες και οι «μπλαουγκράνα» δε κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport», οι Καταλανοί εξετάζουν την περίπτωση του 23χρονου γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν, Αλφόνς Αρεόλα. Ο Γάλλος είναι αυτή τη στιγμή το Νο 2 στους Παριζιάνους, πίσω από τον Κέβιν Τραπ και θεωρείται από τους πλέον εξελίξιμους ποδοσφαιριστές στη θέση του.

Ο Αρεόλα αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στη Βιγιαρεάλ, με την οποία μέτρησε 37 συμμετοχές, κρατώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία του σε 17 αγώνες.

Στο «ραντάρ» της Μπαρτσελόνα βρίσκονται και άλλα ονόματα, όπως αυτό του Ντιέγκο Άλβες της Βαλένθια, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις κάτω από τα γκολπόστ των «νυχτερίδων», μία περίπτωση όμως που είναι αρκετά πιο ακριβή, από αυτή του Αρεόλα.

Επιμέλεια: Γιάννης Καραγιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x