Ισπανία

«Θέλω τον Ινιέστα στην Γιουνάιτεντ»

Σαν ατζέντης λειτούργησε ο Νταβίντ Ντε Χέα, αφού πρότεινε έμμεσα στην διοίκηση τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Αντρές Ινιέστα.

Είναι γνωστό πως το νέο αφεντικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Λουίς Φαν Χάαλ, έχει αποφασίσει να προβεί σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων». Επίκεντρο της ανανέωσης θα είναι η κορεσμένη μεσαία γραμμή της ομάδας, με τα ονόματα που έχουν ακουστεί, ως πιθανοί στόχοι, να είναι οι Τόνι Κρος, Κέβιν Στρούτμαν και Τόμας Μίλερ.

Ο γκολκίπερ των Άγγλων, Νταβίντ Ντε Χέα, θέτει πιο υψηλούς στόχους για την ομάδα του. Χαρακτηριστικά, δήλωσε, στην αγγλική «Movistar» πως αν ο ίδιος είχε το απαραίτητο ποσό θα έκανε κίνηση για την απόκτηση του συμπατριώτη του Αντρές Ινιέστα.

« Εάν είχα πολλά εκατομμύρια, να δαπανήσω για μεταγραφές, θα αγόραζα τον Ινιέστα. Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Έχει χαρακτήρα, ποιότητα και το γκολ. Έχει τα πάντα», τόνισε ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας

Επιμέλεια: Νίκος Παπακαλός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x