Ισπανία

Θεμπάγιος: «Θα παίξω κάπου που θα αισθάνομαι καλά»

Ο Ντάνι Θεμπάγιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν.

Ασαφής ήταν ο Ντάνι Θεμπάγιος όταν ρωτήθηκε για το πού θα παίξει την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα «El Pais» ο Ισπανός μέσος, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στην Άρσεναλ ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ανέφερε ότι τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει σε ό,τι αφορά το μέλλον του.

Όσον αφορά την τρέχουσα κατάσταση, ο 24χρονος δήλωσε πως: «Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει τελειώσει τις υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν και δεν ξέρω αν θέλει να με κρατήσει. Μόλις τελειώσει η σεζόν θα καθίσουμε να συζητήσουμε με το τεχνικό επιτελείο. Έχω συμβόλαιο με αυτούς μέχρι το 2024 και πιστεύω ότι θα αποφασίσουμε το καλύτερο για όλους» είπε ο Ισπανός άσος.

Σχετικά με το πώς επιθυμεί να συνεχιστεί η καριέρα του ο Θεμπάγιος τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα παίξω όπου αισθάνομαι πιο καλά για μένα. Θα παίξω σε μια ομάδα όπου θα είμαι ευτυχισμένος. Όσο έπαιζα στη Ρεάλ Μαδρίτης έμαθα πολλά, όμως δεν έπαιζα πολύ. Στην Άρσεναλ απολαμβάνω το ποδόσφαιρο κι έχω εξελιχθεί ως παίκτης. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο ίδιο επίπεδο. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι σημαντικός παίκτης για την Άρσεναλ. Νιώθω πως έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή και παίζω με αυτοπεποίθηση».

Επίσης, ο Ισπανός χαφ επισήμανε πως: «Μπορώ να παίξω σε οποιαδήποτε ομάδα αν μου δείξει εμπιστοσύνη και αν νιώσω σημαντικό μέλος της».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καλογιάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x