Euro 2016

Θεοδωρίδης: «Απ' όσο ξέρουμε ο Πλατινί δεν θα παρευρεθεί στον τελικό»

Ο Μισέλ Πλατινί δεν αναμένεται να παρευρεθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, παρόλο που έχει δεχτεί πρόσκληση από την UEFA.

Σε συνέντευξη τύπου, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, ανέφερε ότι «ο λόγος για τον οποίο η Γαλλία διοργανώνει το Euro 2016 είναι ένας: ο Μισέλ Πλατινί.

«Είναι στις σκέψεις όλων μας και του είμαστε ευγνώμονες». Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο γενικός γραμματέας της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο οποίος τόνισε ότι χωρίς τη δουλειά και την υποστήριξη του τα προηγούμενα πέντε χρόνια, η φετινή διοργάνωση δε θα είχε τόση επιτυχία.

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει σταλεί πρόσκληση στον Πλατινί για τον τελικό, ο Θεοδωρίδης ανέφερε: «Η πρόσκληση προς τον κ. Πλατινί δεν ήταν μόνο για τον τελικό, αλλά για ολόκληρη τη διοργάνωση. Μέχρι στιγμής δεν έδειξε ενδιαφέρον και απ’ όσο ξέρουμε δε θα παρευρεθεί ούτε στον τελικό. Ελπίζω να αλλάξει γνώμη και να έρθει να γιορτάσουμε μαζί το τέλος της διοργάνωσης».

Να θυμίσουμε ότι ο Μισέλ Πλατινί, τιμωρήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 με ποινή αποκλεισμού ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για οκτώ χρόνια, λόγω της συμμετοχής του σε σκάνδαλο διαφθοράς, με την ποινή του να μειώνεται στα έξι χρόνια.

Επιμέλεια: Μανώλης Πολιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x