Ελλάδα

Θέος: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ταλέντο και μέλλον»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής ομάδας νέων μετά την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2023.

Ως μια περίτρανη απόδειξη ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ταλέντο και μέλλον χαρακτήρισε την πρόκρισή της Εθνικής ομάδας νέων στην τελική φάση του Euro 2023 o Τάσος Θέος.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την πρόκριση που κατακτήσαμε. Το άξιζαν 100%, γιατί πάλεψαν σε όλες τις αναμετρήσεις, ώστε να εκπροσωπήσουν επάξια την Εθνική Ομάδα. Θέλω να συγχαρώ όλο το τεχνικό επιτελείο που συνέβαλε τα μέγιστα για να βρίσκεται όλη η αποστολή ετοιμοπόλεμη σε κάθε παιχνίδι», ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα με την Ιρλανδία και συνέχισε:

«Ξέραμε πριν την έναρξη του τουρνουά την ποιότητα των παιδιών, καθώς δουλεύουμε μαζί τους 3-4 χρόνια και σε συνεργασία με τον σχεδιασμό του κ. Κώστα Κωνσταντινίδη, τον οποίον θέλω να ευχαριστήσω για τη βοήθεια που μας παρέχει σε όλους τους τομείς, καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης.

Οι κόποι όλων ανταμείφθηκαν. Σήμερα αποδείξαμε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ταλέντο και λαμπρό μέλλον. Ευελπιστώ ότι όλες οι ομάδες και όλοι οι υπεύθυνοι θα αξιοποιήσουν στο έπακρο όλα τα παιδιά της αποστολής.

Θέλω να αφιερώσω την πρόκριση στις οικογένειες των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλους
», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x