Γαλλία

Θετικός για Παρί ο Σεμέδο

Δεν είναι αρνητικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Νέλσον Σεμέδο, στην περίπτωση που αποτελέσει μέρος μίας πιθανής ανταλλαγής με τον Νεϊμάρ.

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζεται ο Νέλσον Σεμέδο, για τον οποίο υπάρχει η σκέψη να προσφερθεί από την Μπαρτσελόνα ως ένα από τα έμψυχα ανταλλάγματα για την απόκτηση του Νειμάρ.

Όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», ο ίδιος ο 25χρονος δεξιός μπακ, παρότι προτιμάει να παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης, δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Παρίσι για λογαριασμό των πρωταθλητών Γαλλίας.

Παράλληλα και η Παρί, ενώ απέρριψε την προηγούμενη πρόταση των «μπλαουγκράνα», η οποία περιελάμβανε τον Φιλίπε Κουτίνιο, θα μπορούσε να δελεαστεί με τον διεθνή Πορτογάλο καθώς την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα καλύπτουν μόνο ο Τομάς Mενιέ και ο νεαρός Κολέν Νταγκμπά.

Το δημοσίευμα επίσης αναφέρει, πως η Ατλέτικο Μαδρίτης προσπάθησε να συμπεριλάβει τον Σεμέδο στη συμφωνία για τον Γκριζμάν, ωστόσο οι ιθύνοντες της Μπάρτσα δεν ήθελαν να τον παραχωρήσουν σε έναν εγχώριο αντίπαλο.

Επιμέλεια: Γιώργος Γιουρούκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x