Κύπρος

Θετικός στον κορωνοϊό ο Ντένιτς του Απόλλωνα Λεμεσού!

Ο Τζόρτζε Ντένιτς είναι θετικός στον Covid-19 όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Απόλλωνας Λεμεσού, επισημαίνοντας παράλληλα πως δεν φέρει συμπτώματα και θα μπει σε καραντίνα.

Κρούσμα κορωνοϊού στον Απόλλωνα Λεμεσού, που ανακοίνωσε ότι ο Τζόρτζε Ντένιτς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μετά από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Σέρβος μέσος με πρωτοβουλία της κυπριακής ομάδας σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό.

Ο Ντένιτς είχε βρεθεί στην πατρίδα του και η διοίκηση του Απόλλωνα προέβη στην συγκεκριμένη κίνηση όταν ο 24χρονος άσος επέστρεψε από το Βελιγράδι.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο ενημερώνει ότι ο Σέρβος ποδοσφαιριστής της ομαδας μας Djordje Denic βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, μετά από εξετάση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα Σάββατο (04/07) με πρωτοβουλία της ομαδας μας σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό ερχόμενος από το Βελιγράδι.

Ο ποδοσφαιριστής πριν από το ταξίδι του στην Κύπρο υποβλήθηκε στην σχετική εξέταση στην πατρίδα του με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό. Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής δεν φέρει οποιαδήποτε συμπτώματα. Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα ακολουθώντας αυστηρά τις σχετικές οδηγίες οι οποίες απορρέουν απο αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x