Ελλάδα

Στον τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων η Θύελλα Καμαρίου - Απέκλεισε την Ελλάς Σύρου της Γ' Εθνικής

Η Θύελλα Καμαρίου πήρε τεράστια νίκη με 2-1 στον ημιτελικό Κυπέλλου Κυκλάδων κόντρα στην Ελλάς Σύρου της Γ' Εθνικής και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Μία σπουδαία νίκη πήρε η Θύελλα Καμαρίου!

Η ομάδα της Σαντορίνης, που αγωνίζεται στην Α' Κυκλάδων, επικράτησε με σκορ 2-1 επί της Ελλάς Σύρου, που παίζει στη Γ' Εθνική, και πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων!

Η Θύελλα έγραψε με αυτόν τον τρόπο ιστορία, καθώς μετά το 2018 που είχε κατακτήσει τον τίτλο σε βάρος του Πανθηραϊκού που αγωνιζόταν στη Γ' Εθνική, κατάφερε για ακόμα μία φορά να «πληγώσει» ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Πλέον στον τελικό η ομάδα της Σαντορίνης θα περιμένει τον νικητή του ημιτελικού ΑΟ Πάρου - Παμμηλιακός για να μάθει τον αντίπαλο της στον δρόμο του τίτλου.

Διαιτητική τριάδα: Ανδρικόπουλος, Ρούσσου, Νάκκας

Θύελλα Καμαρίου (Τσάμογλου): Τσουκαλάς, Κουλόλι, Μπιρμπίλη, Μαντούσης, Καστράτι, Σιμιτσής, Μαναριώτης (87' Αχμετάι), Νικλητσιώτης, Τσιάβος (65' Κενδριστάκης, 72' λ. τρ. Θαναηλάκης), Παπαλεξόπουλος, Λούκας

Αναπληρωματικοί: Κοϊδελάι, Σιγάλας, Λένα, Εσκίογλου, Χαλαζης, Καφούρος

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Συριανός (68' Παράβαλος), Μούντριχας, Μπόσιο (74' Μπακατσέλος), Κασάπης (46' Παυλόπουλος), Μηνάς, Μελισσόπουλος, Οικονομόπουλος, Λαντίκας (44' Πρεβεζιάνος), Ζάχι.

Φουστέρης: Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους. Είμαι πραγματικά περήφανος για την Θύελλα μας




Η χαρά του ισχυρού άνδρα της Θύελλας, Βαγγέλη Φουστέρη δεν μπορούσε να κρυφτεί μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση της ομάδας του. «Είμαι πραγματικά περήφανος για την Θύελλά μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο για την κατάθεση ψυχής που έκαναν οι παίκτες μας απέναντι σε έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας. Μπράβο στο προπονητικό team και στον φίλαθλο κόσμο που ήταν παρόν στο γηπεδο και βοήθησε σε αυτή τη μεγάλη νίκη.

Η Θύελλα θέλω να θυμίσω σε κάποιους αγωνίζεται στην Α Κατηγορία από επιλογή. Δεν αγωνίστηκε την SuperLeage 2 λόγω μη ύπαρξης γηπέδου και επέστρεψε στην Γ Εθνικη όπου τερμάτησε δεύτερη πίσω από την Ηλιουπολη αήττητη και με μηδέν παθητικό στην έδρα της … Στόχος μας το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Κυκλαδων. Γιατί η αγάπη είναι Θύελλα!»
, δήλωσε συγκεκριμένα ο σαντορινιός παράγοντας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x