Γαλλία

Θύμα εκβιασμού έπεσε ο Κουρζαβά: Του ζήτησαν 100.000 ευρώ!

Ένα περιστατικό εκβιασμού σημειώθηκε στη Γαλλία, με το θύμα αυτή τη φορά να είναι ο Λαβίν Κουρζαβά, αφού άγνωστοι τον κατέγραψαν σε κάμερα να κριτικάρει τον προπονητή της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν.

Θύμα εκβιασμού έπεσε ο Λαβίν Κουρζαβά.

Ο 25χρονος αμυντικός άσκησε κριτική στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάν. Άγνωστοι να καταγράψουν το περιστατικό και άρχισαν να εκβιάζουν τον Γάλλο διεθνή ζητώντας του 100.000 ευρώ σύμφωνα με δημοσίευμα του «Europe 1».

Ο Κουρζαβά συνομίλησε με τους εκβιαστές για να κάνουν την ανταλλαγή των χρημάτων και του βίντεο, αλλά ταυτόχρονα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία έτσι ώστε να ξέρουν για τη συνάντηση.

Τελικά η αστυνομία μέσω ενός τηλεφωνήματος κατάλαβε ότι οι εγκληματίες σκόπευαν την ώρα του υποτιθέμενου ραντεβού για την ανταλλαγή να μην βρεθούν εκεί, αλλά να ληστέψουν το σπίτι του Κουρζαβά την στιγμή που αυτός θα έλειπε.

Πράγματι αυτό συνέβη με αποτέλεσμα η αστυνομία να συλλάβει τους 3 υπόπτους. Στην υπόθεση αυτή μπλεγμένοι ήταν πέντε άτομα. Οι τρεις είναι ήδη υπό κράτηση και οι άλλοι δύο αναζητούνται.

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x