Γενικά

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης η κόρη του ομοσπονδιακού τεχνικού του Μαρόκου

Μια περίεργη υπόθεση αποκάλυψε η γαλλική εφημερίδα Le Parisien, με την κόρη του ομοσπονδιακού τεχνικού του Μαρόκου, Ερβέ Ρενάρ, να πέφτει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σκάνδαλο μεγατόνων στο γαλλικό τηλεπαιχνίδι επιβίωσης «Koh-Lanta», στο οποίο λαμβάνει μέρος η κόρη του ομοσπονδιακού τεχνικού του Μαρόκου, Ερβέ Ρενάρ. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσίευμα της Le Parisien, η 21χρονη Καντίντ έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης την Τρίτη το βράδυ από έναν συμπαίκτη της και κάλεσε βοήθεια από τους ανθρώπους της παραγωγής.

Οι παραγωγοί της εκπομπής έφτασαν άμεσα στο σημείο που βρισκόταν η όμορφη κόρη του Ρενάρ για να διερευνήσουν το περιστατικό, αλλά δεν υπήρχαν μάρτυρες. Η Καντίντ αποσύρθηκε από το παιχνίδι, έλαβε την απαραίτητη βοήθεια από ειδικούς ψυχολόγους και εν συνεχεία γύρισε στην οικογένειά της. Να σημειωθεί ότι το «Koh-Lanta» διεξάγεται στα νησιά Φίτζι.

Η εταιρεία παραγωγής διέκοψε τα γυρίσματα του παιχνιδιού λόγω του προαναφερθέντος περιστατικού, ενώ από την πλευρά της Ρενάρ θα κινηθούν νομικές διαδικασίες κατά του θύτη, το πρόσωπο του οποίου δεν έχει εξακριβωθεί. Ο πατέρας της Καντίντ επιβεβαίωσε το συμβάν, αλλά και το τι θα επακολουθήσει. Θυμίζουμε ότι ο Ρενάρ εργάζεται στην Εθνική ομάδα του Μαρόκου, που θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x