Stoiximan Super League

Τι λένε από Ολυμπιακό και ΑΕΚ για την επίσκεψη στο Μαξίμου

Μαρινάκης και Μελισσανίδης είχαν επίσκεψη στη Βουλή για να συνομιλήσουν με στέλεχος της Κυβέρνησης, αν όχι τον πρωθυπουργό, για το Grexit. Ωστόσο κανείς δεν επιβεβαιώνει κάτι.

Τελικά τι συμβαίνει; Η εφημερίδα Goalnews σήμερα υποστηρίζει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχαν συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό ή στενό του συνεργάτη για το θέμα το ελληνικού ποδοσφαίρου και το Grexit.

Ωστόσο, καμία από τις πλευρές δεν επιβεβαιώνει τις συναντήσεις αυτές, αλλά ούτε και διαψεύδει. Αρχικά, πηγές της Κυβέρνησης επεσήμαναν ότι δεν θέλουν να κάνουν κάποιο σχόλιο πάνω το θέμα αυτό. Θέση που τήρησε και ο υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής σε σημερινή του συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση όταν του έγινε σχετική ερώτηση.

Ποια είναι η θέση των δύο ΠΑΕ; Του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ; Όμοια!

Τόσο οι ερυθρόλευκοι όσο και η Ένωση δεν επιβεβαιώνουν ότι υπήρξε τέτοια συνάντηση, αλλά όμως δεν διαψεύδουν κιόλας.

Ειδικότερα από την πλευρά της ΑΕΚ άνθρωπο της ομάδας τόνιζαν:

«Η ΑΕΚ εκτιμά πως Grexit δεν θα υπάρξει τελικά, και αν υπάρξει οι μοναδικοί υπεύθυνοι θα είναι οι ποινικά διωκόμενοι της ΕΠΟ που θα έχουν επιλέξει να μείνουν γαντζωμένοι στις θέσεις τους. Σε εκείνους εναπόκειται αν θα πάρουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο λαιμό τους και αν θα του κάνουν μεγαλύτερο κακό απ' όσο του έχουν προκαλέσει μέχρι σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x