Γενικά

Επίσημο: Στην Τίγκρες μέχρι το 2028 ο Κορέα

Παίκτης της Τίγκρες και με τη… βούλα είναι από σήμερα (11/07) ο Άνχελ Κορέα, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ήταν, πρακτικά, δεδομένο, έγινε πλέον και… σίγουρο.

Για την μεταγραφή του Άνχελ Κορέα, ο οποίος αποχώρησε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, προκειμένου να παίξει στην Τίγκρες ο λόγος.

Με την μεξικανική ομάδα να ανακοινώνει σήμερα (11/07) επίσημα την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού που επέστρεψε στη Λατινική Αμερική μετά από 11 χρόνια και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Κορέα ξεκίνησε την καριέρα του στη Σαν Λορέντζο και μετά από μια διετία εκεί με 48 εμφανίσεις και δέκα γκολ, εντάχθηκε στο ρόστερ των «ροχιμπλάνκος» τον Ιανουάριο του 2015, με τη φανέλα των οποίων είχε 469 συμμετοχές και 88 τέρματα συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x