Γενικά

Εντυπωσιάζει με την Μποταφόγκο ο Τικίνιο - Αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του Απριλίου στην Βραζιλία

Τον καλό του εαυτό έχει ξαναβρεί στην Βραζιλία και την Μποταφόγκο ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής για τον μήνα Απρίλιο!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μπορεί να μην εντυπωσίασε με την παρουσία του φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Τικίνιο Σοάρες φαίνεται πως έχει ξαναβρεί τον καλό του εαυτό στην Βραζιλία και την Μποταφόγκο!

Ο 32χρονος επιθετικός, ο οποίος επέστρεψε στη χώρα του τον περασμένο Αύγουστο, έχει σκοράρει 12 φορές στις 19 πιο πρόσφατες εμφανίσεις του, ξεκινώντας ιδανικά στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας!

Μάλιστα, αναδείχθηκε και ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος για τον μήνα Απρίλιο, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε 3 γκολ και 2 ασίστ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x