Γενικά

Την πάτησαν Αργεντινή και Βραζιλία (video)

Με το… αριστερό ξεκίνησαν Βραζιλία και Αργεντινή τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, καθώς οι μεν ηττήθηκαν με 2-0 από τη Χιλή και οι δε με το ίδιο σκορ από τον Ισημερινό.

Σφαλιάρες «δέχθηκαν» Βραζιλία και Αργεντινή στην πρώτη τους αναμέτρηση για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ισημερινό (!) με 2-0 και αυτή του Κάρλος Ντούνγκα με το ίδιο σκορ, αλλά εκτός έδρας από την κάτοχο του Κόπα Αμέρικα, Χιλή.

Απόντος του τραυματία Λιονέλ Μέσι η «αλμπισελέστε» ήταν κακή, ενώ από το 24’ έχασε και τον Σέρχιο Αγουέρο που αποχώρησε (στη θέση του μπήκε ο Τέβες) λόγω ενοχλήσεων. Μάλιστα, η Αργεντινή την πάτησε μέσα σε ένα δίλεπτο. Στο 81’ ο Εράσο με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ άνοιξε το σκορ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ισημερινός «χτύπησε» στην αντεπίθεση με τον Σαίσέδο να εκμεταλλεύεται το γύρισμα του Βαλένθια, κάνοντας το 2-0.





Στο άλλο ματς ο Εντουάρντο Βάργκας άνοιξε το σκορ στο 72’ με προβολή ύστερα από στημένη φάση και στο 90’ ο Αλέξις Σάντσες συνεργάστηκε πολύ καλά με τον Βιδάλ και ο επιθετικός της Άρσεναλ «καθάρισε» το ματς (2-0).





Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Βολιβία – Ουρουγουάη 0-2
(10’ Κάσερες, 69’ Γκοντίν)

Κολομβία – Περού 2-0
(36’ Γκουτιέρεζ, 94’ Καρντόνα)

Βενεζουέλα – Παραγουάη 0-1
(85’ Ντ. Γκονζάλες)

Xιλή - Βραζιλία 2-0
(72' Εντουάρντο Βάργκας, Α. Σάντσες)

Αργεντινή - Εκουαδορ 0-2
(81' Εράσο, 82' Σαισέδο)

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x