Γαλλία

Την Τετάρτη (20/10) η δίκη του Μπενζεμά για τον εκβιασμό Βαλμπουενά

Αρχίζει μεθαύριο (20/10) η εκδίκαση της υπόθεσης εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά το 2015, για τον οποίο κατηγορείται ο Καρίμ Μπενζεμά.

Την Τετάρτη (20/10) είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στο Παρίσι η δίκη που αφορά στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά το 2015, για τον οποίο κατηγορείται ο Καρίμ Μπενζεμά.

Όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης υποκίνησε τον άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα και νυν άσο του Ολυμπιακού, να πληρώσει τρία άτομα τα οποία τον εκβίαζαν και τον απειλούσαν ότι θα αποκαλύψουν οπτικοακουστικό υλικό, σεξουαλικού περιεχομένου, με εκείνον πρωταγωνιστή.

Ο Μπενζεμά, πάντως, χαρακτηρίζει «φάρσα» την όλη υπόθεση ενώ σημειωτέον έχει ήδη συγκρουστεί με αρκετούς Γάλλους πολιτικούς οι οποίοι είχαν απαιτήσει προ καιρού ακόμα και την εκδίωξή του από τους «τρικολόρ».

Με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ωστόσο να παίρνει την απόφαση να επαναφέρει τον 33χρονο άσο των «μερένχες» στην εθνική στο πρόσφατο Euro.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δε, ο Μπενζεμά μπορεί να τιμωρηθεί με φυλάκιση έως πέντε ετών αλλά και πρόστιμο μέχρι 75.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x