Ισπανία

Τίποτα ανησυχητικό στον τραυματισμό του Μπέιλ

Δεν εμπνέει ανησυχία στην Ρεάλ ο τραυματισμός του Ουαλού,που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στην Ατλέτικο.

Ηρεμία επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς μετά από τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν στον Γκάρεθ Μπέιλ, τα αποτελέσματα έδειξαν πως δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός αλλά όλα οφείλονται στην υπερβολική κούραση του μυ.

Ο Ουαλός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ημίχρονο του παιχνιδιού της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην συμπολίτισσα Ατλέτικο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Επομένως, ο Μπέιλ έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα του Champions League απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, ώστε να ξεκουραστεί.

Ο πρώην άσος της Τότεναμ έχει εξελιχθεί σε σημαντικό παίκτη για την ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι, καλύπτοντας επιθετικά τα κενά που δημιούργησε η φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ξεκουραστεί ενόψει Champions League και θα επιστρέψει για τα παιχνίδια απέναντι στην Αλαβές, τo Σάββατο, αλλά και εκείνο απέναντι στην Λεβάντε που ακολουθεί μετά την διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων.

Ωστόσο, η Ρεάλ αναμένεται να προτρέψει τον Γκάρεθ να μην αγωνιστεί με την εθνική Ουαλίας,ώστε να ξεκουραστεί και να μην ρισκάρει ένα νέο τραυματισμό.

Επιμέλεια: Γιάννης Παλιβάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x