Ιταλία

Αποχαιρέτησε με συγκινητικό βίντεο τη Νάπολι ο Μέρτενς: «Πόσο ωραία περάσαμε παρέα...»

Ο Ντρις Μέρτενς πόσταρε ένα συγκινητικό βίντεο, στο οποίο αγκαλιά με τον γιο του αποχαιρετά τη Νάπολι εμφανώς στεναχωρημένος.

Έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας της Νάπολι. Έφτασε να σπάσει ακόμη και ρεκόρ του σπουδαίου Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Παρότι Βέλγος, αγαπήθηκε σαν ντόπιος Ναπολιτάνος και η αποχώρησή του έχει στεναχωρήσει ιδιαίτερα τους οπαδούς των «παρτενοπέι».

Ο Ντρις Μέρτενς, περί ου ο λόγος, αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Νάπολι με ένα συγκινητικό βίντεο. Κρατώντας αγκαλιά τον μικρό του γιο, ο Βέλγος με έναν συγκινητικό λόγο δεν είπε αντίο αλλά... εις το επανιδείν στη Νάπολι, όντας φανερά φορτισμένος.

Αμέσως μετά τον λόγο του, το βίντεο συνέχιζε και έδειχνε πολλά από τα όσα έζησε με την ομάδα αλλά και με τη γυναίκα του, τους φίλους του και γενικότερα όσα πέρασε ως κάτοικος Νάπολη.

«Αγαπητοί Ναπολιτάνοι, ήξερα ότι αυτή η μέρα θα ερχόταν τελικά, αλλά δεν ήξερα πόσο δύσκολο θα ήταν να πω αντίο.

Αυτή η πόλη με υιοθέτησε, με αγάπησε και με στήριξε. Τα ρεκόρ και οι νίκες θα είναι στα βιβλία της ιστορίας, αλλά οι άνθρωποι θα είναι πάντα στην καρδιά μου και είμαι πολύ χαρούμενος που ο γιος μου Τσίρο γεννήθηκε εδώ.

Για 9 χρόνια, η Νάπολη ήταν το σπίτι μου, η πόλη έγινε μέρος του εαυτού μου και αποφάσισα να κρατήσω το σπίτι μου στον κόλπο. Μπορώ μόνο να ευχαριστήσω όλους, δεν έφυγα όπως θα ήθελα, αλλά για μένα δεν είναι αντίο, είναι απλώς ένας αποχαιρετισμός. Νάπολι, πόσο ωραία περάσαμε παρέα…»
, ανέφερε!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x