Γενικά

Το «αντίο» του Μπεργκ στην Αλ Αΐν

Ο Σουηδός φορ αποχαιρέτησε την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε την τελευταία διετία.

Ο Μάρκους Μπεργκ έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο Αλ Αΐν στην καριέρα του. Με ένα μήνυμά του στο Instagram, ο Σουηδός φορ που απασχολεί και τον Ολυμπιακό, ευχαρίστησε το αραβικό κλαμπ για όσα του πρόσφερε και δήλωσε έτοιμος για νέες προκλήσεις. Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Ώρα για ένα νέο κεφάλαιο… Είμαι περήφανος και χαρούμενος για όσα πέτυχα εδώ και τώρα ανυπομονώ για νέες προκλήσεις. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της Αλ Αΐν και τους συμπαίκτες μου για τις δύο υπέροχες σεζόν που γράψαμε ιστορία κατακτώντας το νταμπλ και φτάνοντας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων. Ευχαριστώ τον κόουτς Ζόραν και τους συνεργάτες του που πίστεψαν σε μένα και με έφεραν στην ομάδα. Ευχαριστώ τους φίλους της ομάδας για το σεβασμό και που πάντα με υποστήριζαν, στις καλές και τις κακές στιγμές. Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα πολλές επιτυχίες και καλή τύχη στο μέλλον».



Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Αζάρ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Τσέλσι & Ομπαμεγιάνγκ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Άρσεναλ! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x