Ισπανία

Το… αθώο δώρο του Σέρχιο Ράμος στον διαιτητή του «el clasico»

Μια… ιντριγκαδόρικη ιστορία που εμπλέκει τον Σέρχιο Ράμος σε δήθεν υπόθεση δωροδοκίας έχει κυκλοφορήσει στην Ισπανία, ωστόσο η εξήγηση φαίνεται πως εν τέλει είναι πολύ απλή.

Λένε πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Στην περίπτωση του Σέρχιο Ράμος και την «ύποπτη» τσάντα με μια φανέλα της Ρεάλ, την οποία φέρεται να έδωσε στον διαιτητή του «el clasico», Ερνάντεθ Ερνάντεθ, μάλλον δεν υπάρχει… το δεύτερο!

Και εξηγούμεθα. Από χθες έχει προκληθεί σάλος στην Ισπανία με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται μία τσάντα με το σήμα της Ρεάλ και μια φανέλα, η οποία δόθηκε από τον Σέρχιο Ράμος στον διαιτητή του ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα προηγούμενη Κυριακή.

Με τα γεγονότα του Βιγιαρεάλ (οι διαιτητές του ματς είχαν θεαθεί να φεύγουν με τσάντες της Ρεάλ) να είναι πρόσφατα, δεν ήθελε πολύ για να ξεσπάσουν «φωνές» για δωροδοκία του άρχοντα της αναμέτρησης από τον αρχηγό της «βασίλισσας».

Ωστόσο, υπάρχει όπως φαίνεται άλλη εξήγηση για την κίνηση του Ράμος, η οποία εξηγείται και από το χειρόγραφο σημείωμα το οποίο συνόδευε την τσάντα, το οποίο αναγράφει «μία φανέλα του Σέρχιο Ράμος για το Ξενοδοχείο Sand’s Beach με όσους μπορούσαν να υπογράψουν. Την δίνω στον διαιτητή του ματς της Κυριακής. (Λανθαρότε)».

Επρόκειτο λοιπόν για μια υπογεγραμμένη φανέλα του Σέρχιο Ράμος, η οποία προοριζόταν για τον ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου Sand’s Beach στο Λανθαρότε, Χουάν Κάρλος Αλμπουξέτς, με τον διαιτητή του «clasico» να εκτελεί χρέη… courier!

Άλλωστε εάν είχε δωροδοκηθεί ο Ερνάντεθ, πιθανότατα δεν θα απέβαλλε το Ράμος στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης…

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x