Ισπανία

Σαν σήμερα το ντεμπούτο του Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Πριν πέντε χρόνια ο Ουαλός επιθετικός έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην LaLiga με την φανέλα της «Βασίλισσας».

Σαν σήμερα το 2013 ο Γκάρεθ Μπέιλ φόρεσε για πρώτη φορά την εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης και αγωνίστηκε κόντρα στην Βιγιαρεάλ πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ.

Λίγες ημέρες πριν από εκείνο τον αγώνα, ο Μπέιλ είχε μεταγραφεί στην «Βασίλισσα» με το ποσό της μεταγραφής του να ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια ευρώ, τα περισσότερα χρήματα που είχαν δαπανηθεί -τότε- για έναν ποδοσφαιριστή. Λέγεται μάλιστα, πως αυτός ήταν και ο κύριος λόγος μόνιμης προστριβής του Κριστιάνο Ρονάλντο με την διοίκηση της ομάδας. Ο Πορτογάλος είχε ζητήσει ανανέωση του συμβολαίου του, μόνο και μόνο για να είναι εκείνος ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του συλλόγου.

Ο Ουαλός άσος μετράει 193 συμμετοχές και 91 γκολ με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Μπέιλ έχει εμπλουτίσει την τροπαιοθήκη του με 4 Champions League, 1 Πρωτάθλημα Ισπανίας, 1 Κύπελλο Ισπανίας, 1 Σούπερ Καπ Ισπανίας και 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης. Στον τελικό του Champions League το 2017, κόντρα στην Λίβερπουλ, ο Μπέιλ πέτυχε ένα γκολ με ανάποδο ψαλίδι βάζοντας μπροστά την Ρεάλ Μαδρίτης η οποία εν τέλει επικράτησε με 3-1.




Επιμέλεια: Δημήτρης Μπάφης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x