Σκωτία

Το έκανε η Σέλτικ: Σήκωσε το Κύπελλο και έφτασε ΑΗΤΤΗΤΗ στο τρεμπλ!

Μπορεί να παίζει… μόνη της στη Σκωτία, αλλά αυτό που έκανε η Σέλτικ δεν υπάρχει! Οι «καθολικοί», με γκολ στα… χασομέρια, νίκησαν 2-1 την Αμπερντίν στον τελικό Κυπέλλου και έφτασαν αήττητοι στο τρεμπλ!

Μπορεί η διαφορά της από τους υπόλοιπους να είναι… χαώδης, ειδικά από τότε που η Ρέιντζερς πήρε την κάτω βόλτα, αλλά αυτό που έκανε η Σέλτικ φέτος -οριστικά, πια- απλά, δεν υπάρχει!

Μία μαγική σεζόν, λοιπόν, ολοκληρώθηκε όπως έπρεπε για τους «καθολικούς», που επικράτησαν 2-1 της Αμπερντίν στον καταπληκτικό τελικό Κυπέλλου της Σκωτίας και έφτασαν αήττητοι στο τρεμπλ!

Ακριβώς! Μία ολόκληρη χρονιά, καμία ήττα, στις τρεις, εντός των συνόρων, διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ), με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να πανηγυρίζει στο τέλος σε όλες!

Έστω και αν αιφνιδιάστηκε, καθώς είδε την Αμπερντίν να ανοίγει το σκορ στο 9' με τον Χέις, η Σέλτικ δεν πτοήθηκε και ούτε δύο λεπτά αργότερα, στο 11', έφερε την αναμέτρηση στα ίσα με τον Άρμστρονγκ. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πρωταθλητές είχαν και δοκάρι και εκεί που όλα έδειχναν παράταση, ήρθε ο Ρόγκιτς να «γράψει» το 2-1 και να στείλει τον σύλλογο της Γλασκώβης στα ουράνια!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x