Ιταλία

Το επόμενο «colpo» του Μαρότα ακούει στο όνομα Τιάγκο Σίλβα!

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν Τιάγκο Σίλβα, αποτελεί τον επόμενο «στόχο» του γενικού διευθυντή της Γιουβέντους Μπέπε Μαρότα για το προσεχές καλοκαίρι.

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβεντους Μπέπε Μαρότα καταστρώνει τα πλάνα του για την μεταγραφική περίοδο του επόμενου καλοκαιριού και ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Σίλβα αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο του.

Μπορεί η σεζόν που διανύουμε να ξεκίνησε πριν από δύο περίπου μήνες και η μεταγραφική περίοδος να ολοκληρώθηκε πριν από ενάμιση, όπως λέει όμως ο θυμόσοφος λαός «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».

Από τη στιγμή που οι «στόχοι» για την ενίσχυση της Γιουβέντους τον Ιανουάριο έχουν ήδη «κλειδώσει», με τον Βέλγο μέσο της Ζενίτ Άλεξ Βίτσελ να είναι στο προσκήνιο με εναλλακτικές τους Μάτιτς της Τσέλσι και Ματουιντί της Παρί Σεν Ζερμέν, οι διοικούντες της «Μεγάλης Κυρίας» ασχολούνται με τους παίκτες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας το καλοκαίρι του 2017.

Ένας τέτοιος είναι ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν Τιάγκο Σίλβα, το συμβόλαιο του οποίου με τους πρωταθλητές Γαλλίας λήγει τον Ιούνιο. Ο παίκτης θα έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες του συλλόγου της γαλλικής πρωτεύουσας τον Δεκέμβριο προκειμένου οι δύο πλευρές να εξετάσουν τις πιθανότητες συνέχισης της συνεργασίας τους, τα πάντα όμως παραμένουν ρευστά.

Ο γενικός διευθυντής των «μπιανκονέρι» επιθυμεί να κινηθεί γρήγορα και καίρια, καταθέτοντας στον 32χρονο μία πρόταση τέτοια που δεν θα μπορεί να αρνηθεί, αναλύοντάς του παράλληλα το πρότζεκτ της «Vecchia Signiora» στο οποίο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, κάνοντας τον κάτοικο Τορίνο από τον Ιούλιο του 17’.

Εάν η μεταγραφή επιτευχθεί, η «Juve» θα έχει ενισχυθεί σημαντικά με μηδενικό κόστος, με τον παίκτη να επιστρέφει στο campionato μετά τη θητεία του στη Μίλαν και τον Μαρότα να καταφέρνει ένα ακόμα σπουδάιο «colpo».

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκοβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x