Ο Νίκος Κυζερίδης παρέλαβε χθες τα πρώτα 9.119 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από το Charity Idols μέσω της δημοπράτησης εμφανίσεων γνωστών αθλητών για τη συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να συνεχίσει τη μάχη που δίνει με την επάρατη νόσο.
Οι ανάγκες του και το κόστος των θεραπειών είναι μεγάλες και για τον λόγο αυτό η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι την συγκέντρωση του ποσού των 15.000 ευρώ.
«Ευχαριστώ τα παιδιά του Charity Idols, τον κόσμο που έχει συμβάλει για μένα και τους αθλητές που πρόσφεραν τις φανέλες τους για μένα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Εύχομαι καλές γιορτές και με υγεία», ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.
Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει με δωρεά υπέρ του Νίκου Κυζερίδη μπορεί να επιλέξει έναν από τους παρακάτω τρόπους:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6562-128717-706 (Για κατάθεση εντός τραπέζης με σημείωση 'Δωρεά προς Charityidols ΥΠΕΡ Νίκου Κυζερίδη' )
IBAN: GR62 0171 5620 0065 6212 8717 706 (Για ηλεκτρονική μεταφορά από Πειραιώς ή άλλη τράπεζα εσωτερικού/εξωτερικού με σημείωση 'Δωρεά προς Charityidols ΥΠΕΡ Νίκου Κυζερίδη' )
PAYPAL: info@charityidols.gr (Με σημείωση Δωρεά ΥΠΕΡ Νίκου Κυζερίδη)
Eπίσης, όσοι αθλητές επιθυμούν να συνδράμουν με τα δικά τους αθλητικά ενθύμια υπέρ του Ν.Κυζερίδη, να επικοινωνούν με το Charity Idols στο τηλ.6943.959543 ή στο mail: info@charityidols.gr.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






