Κύπρος

Το κάνει ντέρμπι ο ΑΠΟΕΛ

Δεν κατάφερε να ξεφύγει στην ειδική βαθμολογία των κυπριακών πλέι οφ ο ΑΠΟΕΛ, παραχωρώντας 0-0 στην ΑΕΚ Λάρνακας στο ντέρμπι της όγδοης αγωνιστικής και βρέθηκε στο +4 στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο ΑΠΟΕΛ παραχώρησε 0-0 στην ΑΕΚ στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής των κυπριακών πλέι οφ για την κατάκτηση του τίτλου και απλά έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει στη βαθμολογία, αφού παρέμεινε στο +4 από τη δεύτερη αντίπαλό του και διατήρησε το προβάδισμα μεν, όμως έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» την υπόθεση τίτλος, παρά το γεγονός πως ελέγχει την κατάσταση στα περισσότερα ματς, δίνοντας ακόμα ελπίδες και στην ομάδα της Λάρνακας και στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο τελευταίος σάρωσε 3-0 την Ομόνοια στη Λεμεσό και έμεινε στο -5 από τους πρωταθλητές, οπότε εξακολουθεί να ελπίζει για να «κλέψει» τον τίτλο από τους πρωτευουσιάνους, με τους «πράσινους» να έχουν μείνει εκτός Ευρώπης εδώ και πολλές εβδομάδες.

Απέκτησε το «πάνω χέρι» στην υπόθεση παραμονή η Δόξα Κατωκοπιάς, επικρατώντας 2-1 στην έδρα της Καρμιώτισσας Πολεμιδίων και την άφησε στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι άουτ, μέσω της όγδοης αγωνιστικής.



Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής (8η των play-offs):

Σάββατο 6/5
Ερμής Αραδ. - Νέα Σαλαμίνα 3-0
(50' Αρτάμπε, 71' Ίμπσον, 86' Μαρτινιούκ)

Εθνικός Αχνας- Άρης Λεμ. 1-1
(40' Κατσαράβα / 4' Αντωνίου)

Κυριακή 7/5
Απόλλων Λεμ.- Ομόνοια 3-0
(41' Μάγκλιτσα, 73' πέν. Αλέξ ντα Σίλβα, 89' Πάουλο Βινίσιους)

Καρμιώτισσα Πολεμ.- Δόξα Κατωκ.1-2
(23' Πόλιανετς / 2' Γκουλόν, 22' Ένινφουλ)

ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ 0-0

Δευτέρα 8/5
ΑΕΛ - Ανόρθωση (19:00)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x