Γαλλία

Μονακό: «Μπαρτσελόνα, αν θες συμβουλές, στείλε μήνυμα»

Σε εξαιρετική κατάσταση ο διαχειριστής των social media της Μονακό, μετά τη νίκη των Μονεγάσκων επί της Παρί Σεν Ζερμέν.

Κάτι από τις δόξες των προηγούμενων ετών θυμήθηκε η Μονακό, μετά τη χθεσινή επιβλητική της νίκη στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν με 2-0, αποτέλεσμα που την έφερε σε σε απόσταση δύο βαθμών από τους πρωταθλητές που είναι στην τρίτη θέση, βάζοντας νέο ενδιαφέρον στη μάχη για την τριάδα.

Με αυτό το θετικό αποτέλεσμα, η ομάδα του Νίκο Κόβατς κατάφερε να επικρατήσει για δεύτερη φορά της Παρί Σεν Ζερμέν τη φετινή χρονιά, καθώς είχε νικήσει και στο ματς του πρώτου γύρου στο «Λουί Ντε», σε μία εντυπωσιακή αναμέτρηση, που η Μονακό είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά το γύρισε σε 3-2.

Όπως είναι φυσιολογικό, η ψυχολογία στους Μονεγάσκους είναι σε εξαιρετικά επίπεδα, κάτι που φανέρωσε και ο διαχειριστής των κοινωνικών μέσων δικτύωσης της ομάδας, αφού με μήνυμά του δεν δίστασε να προσκαλέσει την Μπαρτσελόνα ώστε να της δώσει συμβουλές.

«Νικήσαμε την Παρί Σεν Ζερμέν και στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι! Μπαρτσελόνα, αν χρειάζεσαι συμβουλές, μπορείς να μας στείλεις ένα άμεσο μήνυμα», σημείωσε η Μονακό μέσω Twitter σε άπταιστα ισπανικά, σε μια εποχή που ακόμα και το χιούμορ στους Καταλανούς φαντάζει πολυτέλεια.



Διαβάστε ακόμα:

- Τεράστιο διπλό για Μονακό και… σφαλιάρα στην Παρί μετά την τεσσάρα στην Μπάρτσα!

- Αναλαμβάνει τη Μαρσέιγ ο Σαμπάολι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x