Stoiximan Super League

O Σισακό και το… περιβάλλον του και το παρασκήνιο γύρω από τον Ριμπέιρο

Το sportfm.gr «σκάλισε» το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκό για τον Αμπντουλαγέ Σισακό και τα σενάρια για ΑΕΚ και Ρενάν Ριμπέιρο.

Όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο, έτσι και σε αυτή τα ονόματα που ακούγονται, γράφονται και προτείνονται σε κάθε ομάδα είναι δεκάδες.

Ο Αμπντουλαγέ Σισακό ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό και τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών. Την ίδια ώρα, όμως, φαίνεται πως η Ζούλτε Βάρεγκεμ δεν δίνει το «ΟΚ» για να προχωρήσει ο δανεισμός του Γάλλου χαφ αφού επιθυμεί να πωλήσει τον 22χρονο, ο οποίος αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας τη φετινή σεζόν με 16 συμμετοχές.



Το sportfm.gr… σκάλισε την περίπτωση και μίλησε με ανθρώπους από το κοντινό περιβάλλον του Σισακό. Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και οι συζητήσεις επιβεβαιώνονται, ενώ εκφράζεται και η επιθυμία του Γάλλου χαφ για να έρθει στην Ελλάδα. Είτε ως δανεικός, με οψιόν αγοράς, είτε ως μεταγραφή αφού ο Σισακό φαίνεται να βλέπει με καλό μάτι την προοπτική των «πράσινων» αλλά και ως αναβάθμιση για την καριέρα του. Μάλιστα, θα γίνει κίνηση και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή ώστε να πιέσει τον βελγικό σύλλογο να δώσει την θετική του απάντηση.

Παράλληλα, το sportfm.gr έψαξε άλλη μία μεταγραφική υπόθεση, η οποία «έπαιξε» προ ημερών για την ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Ρενάν Ριμπέιρο, τον 30χρονο Βραζιλιάνο γκολκίπερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που προτάθηκε στην Ένωση και απασχόλησε. Μπορεί από τους «κιτρινόμαυρους» να ανέφεραν πως δεν ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του και γενικότερα να μην… ψάχτηκαν για την ενίσχυση στον άσο, ωστόσο οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το ενδιαφέρον ήταν υπαρκτό.



Επιβεβαιώνεται και από ανθρώπους της Σπόρτινγκ Λισαβόνας σε επικοινωνία με το sportfm.gr. Ο εξαιρετικός κίπερ των «λιονταριών» που φέτος έχει χάσει την θέση του κάτω από τα δοκάρια επιθυμεί να βρει μια ομάδα που θα αγωνίζεται ως βασικός, αλλά η προοπτική της ΑΕΚ και γενικότερα της Ελλάδας, αφού το όνομά του είχε γραφτεί και για τον ΠΑΟΚ, δεν τον τραβούσε.

Διαβάστε ακόμα:

«Συμφωνία Παναθηναϊκού-Σισακό, δεν θέλει δανεισμό η Ζούλτε Βάρεγκεμ»
Record: «Απασχολεί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Ριμπέιρο»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x