Stoiximan Super League

Το πρόγραμμα… βουνό της ΑΕΚ μετά την κλήρωση του Κυπέλλου

Απανωτά ντέρμπι χωρίς ανάσα θα κληθεί να δώσει η ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μετά την κλήρωση που την έφερε αντιμέτωπη με τον ΠΑΟΚ.

Έναν αγωνιστικό «Γολγοθά» (που θα ελπίζει να μην καταλήξει σε… σταύρωση) θα κληθεί ν’ ανέβει η ΑΕΚ το επόμενο δίμηνο. Μετά και την κλήρωση του Κυπέλλου που της έφερε ως αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, το πρόγραμμα της «Ένωσης» επιβαρύνθηκε με δυο ακόμα μεγάλα ματς.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι καυτοί ημιτελικοί με τον έτερο «δικέφαλο» θα… κολλήσουν σε ματς που θα είναι καθοριστικά και για την έκβαση της πορείας της στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Είναι χαρακτηριστικό πως το πρώτο ματς για το Κύπελλο με τους Θεσσαλονικείς (στις 6, 7 ή 8 Απριλίου) θα έρθει αμέσως μετά το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και ακριβώς πριν την αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όσο για τη ρεβάνς που θα κρίνει και την πρόκριση στον τελικό η ΑΕΚ θα την παίξει αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» και πριν αντιμετωπίσει εκ νέου τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα πλέι-οφ.

Αυτό είναι το πρόγραμμα της ομάδας μας, μέχρι το τέλος της εφετινής σεζόν. Απομένει να οριστούν οι ακριβείς ημερομηνίες...

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Tuesday, March 16, 2021


Διαβάστε επίσης:



ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και ΠΑΣ-Ολυμπιακός στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ χρειάζεται 5-6 για βασικούς το καλοκαίρι»

Κετσετζόγλου: Και το 2017 είχε συμφωνήσει με Λουτσέσκου η ΑΕΚ, αλλά τα αποτελέσματα κράτησαν Χιμένεθ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x