Ισπανία

Το ταμείο είναι... μείον στην Μπέτις - Στάση αναμονής για Μπουφάλ

Οι πληροφορίες του sportfm.gr από την Ισπανία αναφέρουν πως η Μπέτις διατηρεί στάση αναμονής για τον Σοφιάν Μπουφάλ, αφού δεν υπάρχει ρευστό στα ταμεία της. Πρώτα πωλήσεις, μετά και... αν μεταγραφές!

Ο Σοφιάν Μπουφάλ αποτελεί τον διακαή πόθο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα εξτρέμ, αλλά ο ανταγωνισμός φαίνεται πως είναι μεγάλος.

Μεταξύ άλλων ευρωπαϊκών ομάδων και η Μπέτις ενδιαφέρεται για τον Μαροκινό, με γαλλικό διαβατήριο, πλάγιο μεσοεπιθετικό της Σαουθάμπτον, με τον 27χρονο να κρατάει στάση αναμονής και να μην έχει δώσει ακόμη οριστική απάντηση στον Ολυμπιακό που τον θέλει σαν... τρελός.

Ο Μπουφάλ φαίνεται πως θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και του αρέσει η προοπτική της Μπέτις. Η προοπτική αυτή, όμως, φαίνεται πως δεν είναι τόσο κοντά σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportfm.gr από την Ισπανία.

Η Μπέτις δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή οικονομική κατάσταση, μετά τα «ανοίγματα» των προηγούμενων σεζόν και φέτος το πάει πιο... σφιχτά! Τρεις ποδοσφαιριστές έχουν αποκτηθεί, όλοι τους ελεύθεροι. Ο λόγος για τον δεξιό μπακ Μάρτιν Μοντόγια, για τον τερματοφύλακα Κλαούντιο Μπράβο και για τον στόπερ Βίκτορ Ρουίθ.

Το ταμείο είναι... μείον στην ισπανική ομάδα. Την τελευταία πενταετία έγιναν μεγάλα ανοίγματα, ξοδεύτηκαν χρήματα και δόθηκαν μεγάλα ποσά για μεταγραφές. Μέχρι και την περασμένη σεζόν, η Μπέτις είχε μπει μέσα κοντά στα 55 εκατ. ευρώ! Τα χρήματα από την πώληση του Τζιοβάνι Λο Σέλσο στην Τότεναμ έρχονται αυτό το καλοκαίρι για να μπούνε στα ταμεία της και είναι στα 35 εκατ. ευρώ. Ένα χάσμα κοντά στα 20 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που πρέπει να... σβήσει η Μπέτις. Πώς θα γίνει αυτό; Μα προφανώς με ορισμένες πωλήσεις ποδοσφαιριστών.

Η Μπέτις έχει βάλει ορισμένους ποδοσφαιριστές της στην transfer list. Ο Αντόνιο Σανάμπρια είναι ένας, αφού υπάρχουν ήδη οι Μπόρχα Ιγκλέσιας και Λορέν Μορόν για τη θέση του σέντερ φορ και δεν θα βρει πολύ χώρο και χρόνο στις επιλογές του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνι. Όπως και ο 24χρονος εξτρέμ, Αϊτόρ Ρουιμπάλ Γκαρσία, αφού υπάρχουν μπόλικες επιλογές. Φεκίρ, Χοακίν, Χουάνμι, Τέγιο, Λαγινιέζ, αλλά και ο Κανάλες μπορούν να παίξουν εκεί.

Το βάρος των ανθρώπων της ομάδας δείχνει να έχει πέσει στην απόκτηση ενός αμυντικογενή ποδοσφαιριστή αρχικά και μετά θα κοιτάξουν να δουν αν θα αποκτήσουν και εξτρέμ. Για τη θέση του εξτρέμ, όμως, θα περιμένουν αρκετά, μέχρι το φινάλε των μεταγραφών και δεν είναι καθόλου σίγουρα αν θα ενισχυθούν εκεί. Άλλωστα, τα 5 εκατ. ευρώ που ζητάει η Σαουθάμπτον για τον Μπουφάλ, ειναι ένα ποσό που δεν θα δοθεί, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Κάτι που είναι θετικό και ίσως ανοίξει τον δρόμο για τον 27χρονο Μαροκινό εξτρέμ προς τον Ολυμπιακό...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x