Ιταλία

Τον Βεράτι ως αντι-Πογκμπά σκέφτεται η Γιουβέντους

Η διαφαινόμενη μετακίνηση του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κάνει τη Γιουβέντους να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Γάλλου μέσου, με την περίπτωση του Μάρκο Βεράτι να «παίζει» δυνατά.

Οι οικονομικές απαιτήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Μάρκο Βεράτι φτάνουν τα 50 εκ. ευρώ, με τη Γιουβέντους πάντως να μοιάζει δεκτική στο να τα προσφέρει, αφού τα ταμεία της θα «γεμίσουν» από την πολύ πιθανή πλέον πώληση του Πογκμπά.

Στη Γιουβέντους αρέσει γενικά ως παίκτης ο 24χρονος, ο οποίος μάλιστα είχε δηλώσει και στο πρόσφατο παρελθόν πως θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει στην πατρίδα του, γεγονός που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι «μπιανκονέρι» για να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Gazzetta dello Sport», έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις ανάμεσα στην Γιουβέντους και τον μάνατζερ του πάικτη, Ντονάτο Κάμπλι.

Από τη μεριά των δυο εμπλεκόμενων ομάδων βέβαια δεν προκύπτει κάτι σχετικά με το θέμα του Ιταλού μέσου. Ο Βεράτι είχε απασχολήσει μεταγραφικά την ομάδα του Τορίνο και το καλοκαίρι του 2012, ωστόσο η Παρί Σεν Ζερμέν είχε κάνει τότε καλύτερη πρόταση στην Πεσκάρα για την απόκτηση του.

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x