Ισπανία

Τον Ιούλιο θα γίνει η μεταγραφή του Λαουτάρο στην Μπαρτσελόνα και υπάρχει λόγος γι' αυτό

Η Μπαρτσελόνα δεν πτοείται από τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Ίντερ, που προειδοποιεί ότι, όποιος θέλει τον Λαουτάρο Μαρτίνες, θα πρέπει να πληρώσει την ρήτρα των 111 εκατ. ευρώ.

Πολύ μεθοδικά κινείται η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo», η μεταγραφή δεν θα γίνει πριν από τον Ιούλιο και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος γι' αυτό.

Οι «μπλαουγκράνα» δεν φοβούνται από τις δηλώσεις του Πιέρο Οσίλιο στο Sky Sports και στις οποίες, ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ αναφέρει πως, όποιος θέλει τον παίκτη, θα πρέπει να καταβάλει τη ρήτρα των 111 εκατ. ευρώ.

Η αισιοδοξία των Καταλανών βασίζεται στο γεγονός πως η ρήτρα του Αργεντινού άσου λήγει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου και θα έχει πλέον μία τιμή αγοράς, αρκετά χαμηλότερη, λόγω και της κρίσης που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού (υπολογίζεται στα 70 εκατ. ευρώ).

Στο ερώτημα τι θα γίνει αν μια άλλη ομάδα δηλώσει διατεθειμένη να δώσει αυτά τα 111 εκατ, η απάντηση είναι πώς ο Λαουτάρο θα πρέπει να πληρώσει ένα πρόστιμο και δεν θα το κάνει για μεταγραφή του σε άλλη ομάδα, πέρα από την Μπαρτσελόνα.

Έτσι, σύμφωνα με την Mundo, η μεταγραφή θα πρέπει να αναμένεται μετά τις 15 Ιουλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x