Ιταλία

Ο Τονάλι κατέθεσε πως πόνταρε σε ματς της Μίλαν - Τουλάχιστον έναν χρόνο η ποινή του!

Ο Σάντρο Τονάλι κατέθεσε πως τελικά έχει στοιχηματίσει σε παιχνίδια της Μίλαν, στα οποία όμως δεν έπαιζε, και προσπαθεί να κάνει συμφωνία με τον εισαγγελέα για να πέσει η ποινή του.

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Σάντρο Τονάλι στην υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού που κλονίζει την Ιταλία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», ο Ιταλός χαφ παραδέχτηκε ενώπιον της εισαγγελίας πως έπαιζε τελικά στοίχημα και φαίνεται πως ανάμεσα σε όλα υπήρξαν και παιχνίδια της Μίλαν.

Ο Τονάλι πόνταρε λοιπόν σε αγώνες της ομάδας του και μάλιστα να κερδίζει, αλλά σε αυτά που στοιχημάτιζε ο ίδιος δεν αγωνιζόταν. Κάτι που είναι ακόμη πιο βαρύ από το «ατόπημα» του Νικολό Φατζόλι, ο οποίος μπορεί να πόνταρε σε ματς, όμως αφορούσε αγώνες στους οποίους δεν έπαιζε η Γιουβέντους.

Εφόσον όλα αυτά επιβεβαιωθούν και με αποδείξεις, ο Τονάλι θα μπορούσε να τιμωρηθεί ακόμη και με τέσσερα χρόνια εκτός ποδοσφαίρου. Το γεγονός όμως τα έχει παραδεχτεί στον εισαγγελέα, τότε η ποινή του μπορεί να πέσει τουλάχιστον στα μισά και στη συνέχεια εφόσον επιτευχθεί συμφωνία ανάλογη με του Φατζόλι, να φτάσει στον έναν χρόνο.

Ποινή, η οποία είναι μεγάλη και θα στοιχίσει στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πάντως έχει δείξει μεταμέλεια και ήδη συμβουλεύεται ειδικό για να απεξαρτηθεί από τον τζόγο.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x